Wat doet een Peeling voor de huid?

masker_peeling mastiek olieDe huid bestaat uit diverse lagen. De bovenste laag is de hoornlaag. Na een maand ongeveer wordt deze vervangen door de laag er onder. De hoornlaag bestaat grotendeels uit dode huidcellen. Door er niets aan te doen stapelen de dode cellen op, de huid begint verhoornd te raken en wordt zo grauwer en dikker waardoor de rimpels beter te zien zijn.  Door de huid een diepte reiniging te geven, mede door een Peeling (ook wel exfoliëren genoemd) worden de dode cellen sneller verwijderd. Een gezichtspeeling zorgt voor een goede stimulans voor het aanmaken van nieuwe cellen en collageen (bindweefsel van de huid). Bevordert de doorbloeding zodat de huid er weer fris en stralend uitziet.

Verzorgingsproducten, zoals een crème of olie,  worden hierdoor ook goed opgenomen en kunnen beter hun werk doen. Door regelmatig te  het gezicht te Peelen zal de hoornlaag dunner worden en daardoor ook jonger en beter er uit zien.

Een  regelmatige gezichtspeeling kan helpen bij het vervagen van acne, grove poriën, pigmentvlekken, ontstoken huid en bevorderd de huidverbetering, de huid wordt steviger.

1 a 2 keer  per week een gezichtspeeling is voldoende. Om de reiniging helemaal compleet te maken is het nog beter is nadien een masker te nemen.

Meer informatie over de juiste gezichtsreiniging?  klik hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s