Druivenpitolie voor een gezond lichaam en geest.

Druivenpitolie

De druivenpitolie is koudgeperst van de Oostenrijkse Zweigelt druiven pitten geproduceerd. Rond 12-15 kilogram druiven pitten worden gebruikt voor de productie van een liter olie. De smaak van de druivenpitolie is als een fruitige wijn met een fijne noot. De olie is ook geschikt om te braden. Kookpunt is ongeveer tot 200 °C. Druivenpitolie bevat 82% meervoudig onverzadigde vetzuren, mineralen en een hoog vitamine E gehalte en diversen mineralen. Bovendien bevat druivenpitolie de stof pycnogenol een antioxidant die kan helpen het geheugen te versterken en dus ook de concentratie. Verder kan pycnogenole beschermen tegen allergieën zoals hooikoorts of zelfs tegen bepaalde vormen van eczeem. Pycnogenol heeft een gunstige invloed op de kleine haarvaten, versterkt de bloedvaten en werkt gunstig op het cholesterol. Druivenpitolie kan zorg dragen voor een gezond hart en bloedvaten, haarvaten (in de hersenen) en een gezonde elastische huid.

Iedere dag een dessertlepel druivenpitolie te gebruiken als supplement of lekker voor het braden / koken van fijn wild, vlees en groente gerechten. Tevens harmoniseert druivenpitolie met salade, kaas, champignons en fruit.

klik  culinaire olien voor meer bijzondere olien of klik op arganolie culinair voor culinaire argan olie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s