Mridul; een zeepvrije natuurlijke ayurvedische gezichtsreiniger / scrub.

Vervuiling van de lucht, stress en droogte vooral in de winter zorgen ervoor dat de huid het zwaar te voorduren heeft en de huid ‘stikt’ in deze omstandigheden. Ook verliest de huid dagelijks veel oude cellen. Dit heeft te maken met de vernieuwing van de huid. Het is dan van uitermate belangrijk om deze goed te reinigen. Mede door de huid te scrubben help je de oude cellen snel te verwijderen en de huid te reinigen. Hiermee wordt de huid glad en zal deze glanzen. Voor de rijpere huid is het van belang dat er met regelmaat gescrubt wordt omdat het celvernieuwingsproces vertraagd. 

Neem een milde gezichtscrub zoals Mridule; een Ayurvedische gezichtsreiniger. Deze kan gebruikt worden als alternatief van een dagelijkse zeep. Een combinatie van traditionele kruiden, granen en peulvruchten die zachtjes de huid reinigt. De ingrediënten van havermout, amandel, neem, sandelhout, tumeric, roos en venkel laat gezicht fris en stralend. Haver is een zacht  niet-uitdrogend reinigingsmiddel dat de huid zacht scrubt. Rozenblaadjes verkoelen de huid. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. 

Hoe te gebruiken: Neem 2– 3 theelepels Mridul in uw handpalm. Voeg een weinig water toe om een dikke pasta te maken. Op een vochtige huid aanbrengen en zachtjes over het gezicht in masseren. Met name  op de  t-zone van het gezicht: neusvleugels, kin en midden van het voorhoofd.Mridul verwijdert dode huidcellen, vetten en afvalstoffen door het vervuilde milieu. Vermijd het contact met de ogen. Als contact met de ogen toch gebeurt, goed spoelen met schoon water. Spoel het gezicht af met warm water. Herhaal dit 1-2 maal per week. Dep het gezicht na het gebruik van Mridul met  bijvoorbeeld Kama Pure Rozenwater. Voor een complete  beautykuur maak dan gebruik van de volgende ayurvedische producten:    Lavanya; gezichtsreiniger en Kumkumadi miraculous beauty fluid (Serum op basis van saffraan)

klik hier voor meer informatie over ayurvedische en andere natuurlijke cosmetische producten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s