Avocado oil Paltita uit Chili onderscheiden met superior taste award

 • Extra virgen avocado olie uit Chili nu met unieke culinaire eigenschappen. 

  Een nieuwe bijzondere koud geperste avocado-olie uit Chili van het merk Paltita heeft onlangs de  Superior Taste Award 2008 met 2 sterren ontvangen van het International Taste & Quality Institute (iTQi) in Brussel.

  Het is de eerste keer dat een extra virgin avocado-olie deze hoge onderscheiding heeft ontvangen. De kwaliteit van deze olie is daarmee bevestigd door belangrijke chef koks en sommeliers. Het iTQi wordt door Michelin en Gault Millau erkend. Lees meer over deze erkenning op http://www.itqi.org

   

  Avocado olie bevat een ideale combinatie van vitaminen, anti-oxidanten en essentiële vetzuren. Haar verfijnde smaak met zachte aroma’s van vers geplukte avocado’s, haar delicate nootsmaak en de fraaie emerald groene kleur maken deze olie tot een ideale basis voor saladedressings en om gekookte groeten te verfijnen. Doordat deze olie op hoge temperaturen kan worden gebruikt (smoke point 255 graden!), is de olie de natuurlijke en gezonde keuze voor het bakken van vlees en vis en aardappelen of voor bij de barbeque. De olie geeft een uitzonderlijk lekkere smaak aan uw gerechten en kan spaarzaam worden gebruikt. Ook heerlijk als een brooddip samen met een exclusieve wijnazijn of balsamico. 

  Meer informatie op www.avocado-oil.nu of www.gezonder.nu

 • Avocado olie extra virgin Paltita
  Avocado olie extra virgin Paltita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s